U bent hier

Protimeter MMS-2
Vochtmeter & hygrometer

Deze ergonomische Protimeter MMS2 is een 4-in-1 vochtmeter voor in de bouw.   Voorzien van een eenvoudige en ergonomische bediening.
Deze vochtmeter kan zowel vocht onder een oppervlak meten alsook het meten van de luchtvochtigheid  dankzij de ingebouwde hygrometer.
Dankzij de infraroodthermometer kan het verschil bepaald worden tussen het dauwpunt en de oppervlaktetemperatuur, evenals een verscheidenheid aan andere belangrijke parameters. 

Dankzij de radiofrequentie technologie geeft deze vochtmeter een snelle beoordeling van vochtniveaus zowel op als onder het oppervlak van compacte homogene materialen & dit tot een diepte van ongeveer 25 mm.
Oppervlakte metingen gebeuren d.m.v. de geïntegreerde of een externe vochtsonde.  Het opmeten van vocht gebeurt d.m.v.  een optionele diepe muursonde.

943,00 €

Video's

  • Voorstelling van de Protimeter MMS 2 - www.topored.be

    De Protimeter MMS2 is een 4-in-1 vochtmeter.  De vochmeter  kan niet alleen oppervlaktevocht en vocht onder een oppervlak meten maar ook de luchtvochtigheidsgraad middels de ingebouwde hygrometer. Door de toevoeging van een infraroodthermometer kan het verschil bepaald worden tussen het dauwpunt en de oppervlaktetemperatuur, evenals een verscheidenheid aan andere belangrijke parameters.